Yrityksille

Olen viestinnän moniosaaja, joka hoitaa tarvittaessa kuntoon koko yrityksesi viestinnän. Voin konsultoida kertaluonteisesti tai pidemmällä aikavälillä juuri sinun tarpeidesi mukaan niin verkkosivuihin, sosiaalisen mediaan, tai vaikka joukkorahoitukseen liittyen!

Toteutan henkilökuvat, mainoskuvat, tuotekuvat ja promokuvat miljöössä tai studio-olosuhteissa, sekä kuvaan yrityksesi toimintaa ammattiotteella, jolloin saat laadukasta markkinointimateriaalia käyttöösi niin printti- kuin verkkomarkkinointia varten.

Yrityskuvaus-portfoliooni pääset tästä linkistä

Teen myös pienimuotoiset taittotyöt, kuten kortit tai esitteet printtiä tai verkkoa varten.

Suunnittelen ja toteutan WordPress-alustalle helppokäyttöiset internetsivut, joita asiakkaan on kätevää päivittää itse. Teen myös sivujen ylläpitoa erikseen sovittaessa.

Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, miten minä voin auttaa yritystäsi menestymään! Kysy lisätietoja/pyydä tarjous heti soittamalla numeroon 044 325 5590, tai laita sähköpostia petra@petrakotro.fi

Tapahtumakuvaus

Kuvaan kuvajournalistisella otteella mm. kulttuuritapahtumia, konferensseja, yritysjuhlia ja muita tapahtumia. Tutustu tapahtumakuvausten galleriaani tästä linkistä. Tarvittaessa tarjoan yrityksellenne kuvagallerian tapahtumaanne osallistuville jaettavaksi.

Tuotekuvaus

Toteutan tuotekuvat studiollani Valkeakoskella tai tarvittaessa pop up -studiolla toimitiloissanne. Teen myös stailattuja tuotekuvauksia erilaisissa miljöissä itsenäisesti tai tarvittaessa yhteistyössä visualistin kanssa.

Henkilöstökuvaus

Hyvät henkilöstökuvat ovat yritystoiminnalle tärkeitä, sillä ne tekevät yrityksen toimihenkilöt ja johdon helpommin lähestyttäviksi asiakkaillenne. Teen henkilöstökuvauksia studiollani Valkeakoskella tai halutessanne toimitiloissanne pop up -studiolla tai erilaisissa miljöissä.

Mainoskuvaus

Kuvaan yrityksenne toimintaa, asiakkaita ja toimitiloja, ja suunnittelen kanssanne visuaalisen kokonaisuuden, jota tarvitsette yrityksenne monipuoliseen mainontaan.

Asiakkaitani

Allianssi ry

Ars Fennica Säätiö

Gymi Valkeakoski

Hakafood Oy

Heinäveden musiikkipäivät

Holmberg Brands

Isännöinti Susu Tossavainen Oy

Jaana Hellevaara, Voimauttaja Oy

Kuntokeskus Kanava

LesReflets Vintage

Poledance Piagrina Tanssistudio

Salivirta & Partners

Suomen tieteen- ja teknologiantutkimuksen seura ry

Tertin kartano

Tiliemäntä Oy

Tili- ja isännöintikeskus T.I.K. Oy

Toimintaterapia Tammisto & Toiminta Akatemia