Rippikuvaukset kesälle 2019

Päästäänkö teidän perheessä tänä vuonna ripille? Nuoren ihmisen elämässä ripille pääsy on yksi merkittävistä hetkistä, joka kannattaa taltioida kauniiden valokuvien avulla.

Rippikuvaukset alkaen hintaan 100 € (kuvausaika n. 30 min, sis. 4 valmista kuvaa). Kuvaus on mahdollista järjestää studiollani Valkeakoskella, tai missä tahansa perheenne mieleen olevassa miljöössä. Kauniita kuvauspaikkoja Valkeakoskella löytyy esimerkiksi Kauppilanmäen museoalueelta, Voipaalasta, Myllysaaren museon alueelta tai vaikka riippusilloilta. Usein myös omasta kotoa löytyy hyviä kuvauspaikkoja, jolloin ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Kun kuvaus tehdään kotona, on siihen helppo yhdistää myös esimerkiksi perhekuvaus hintaan 180 € (kuvausaika n. 1 h , sis. 8 valmista kuvaa), jolloin samaan hintaan voidaan kuvata potretit ripille pääsevästä nuoresta ja esimerkiksi vanhemmista, isovanhemmista, kummeista tai sisaruksista yhdessä nuoren kanssa.

Ota yhteyttä jos haluat osaavan valokuvaajan perheenne nuoren tärkeän hetken ikuistamiseen! Soita p. 044 325 5590 tai laita viestiä petra@petrakotro.fi

Petra