photography

Palvelut

VALOKUVAUS

vonzansen_wedding_web-277

Kuvaan yksityishenkilöille perhejuhlat kuten häät, kihlajaiskuvat, nimiäiset, ristiäiset, lasten syntymäpäivät ja 1-vuotiskuvat tai vastaavat. Myös herkempien tapahtumien kuten hautajaisten kuvaaminen onnistuu.

Lue lisää lapsi- ja perhekuvauksista täältä.

Hääkuvaamisessa tyylilajini on dokumentaarinen hääkuvaus. Voit lukea hääkuvauksista enemmän sivulta Dokumentaarinen hääkuvaus.

Tutustu myös portfoliooni!

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Olen viestinnän moniosaaja, joka hoitaa tarvittaessa kuntoon koko yrityksesi viestinnän. Voin konsultoida kertaluonteisesti tai pidemmällä aikavälillä juuri sinun tarpeidesi mukaan niin verkkosivuihin, sosiaalisen mediaan, tai vaikka joukkorahoitukseen liittyen!

Valokuvaan yrityksesi toimintaa ammattiotteella, jolloin saat hyvää markkinointimateriaalia käyttöösi niin printti- kuin verkkomarkkinointia varten.

Teen myös pienimuotoiset taittotyöt, kuten kortit tai esitteet printtiä tai verkkoa varten.

Suunnittelen ja toteutan WordPress-alustalle helppokäyttöiset Google-optimoidut internetsivut, joita asiakkaan on kätevää päivittää itse. Teen myös sivujen ylläpitoa erikseen sovittaessa.

Ota yhteyttä ja kerro, miten minä voin auttaa yritystäsi menestymään! Kysy lisätietoja tai vaikka tarjous heti soittamalla numeroon 044 325 5590 tai laita sähköpostia petra@petrakotro.fi

Esimerkkejä asiakastöistä:

piagrina
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus: Poledance Piagrina www.piagrina.fi

trafiikki
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus: Trafiikkimuseot ry www.trafiikki.fi