Vauva-, lapsi- ja perhekuvaukset

Lapsikuvaus

milka_babybear-4

Lapsikuvaus (yli 6 kk ikäiset lapset) sisältää kuvaukset valitsemassanne miljöössä tai kotistudiollani. Kuvausaika 30 min.

Puolivuotias tai hieman vanhempi vauva, joka osaa jo istua tai harjoittelee liikkeelle lähtemistä ja muita taitoja, mutta ei ole vielä saanut vauhtia on usein helppo ja hauska kuvattava, sillä sen ikäinen ei vielä juuri vierastakaan kuvaajaa. Kannattaa siis harkita lapsen kuvaamista jo ennen tärkeää 1 vuoden merkkipaalua. 1-vuotiaan kuvauksissa tarvitaan usein vanhemmilta kekseliäitä keinoja lapsen viihdyttämiseen

Hinta sisältää 5 painolaatuista digitaalista kuvaa (sis. sävyversiot toiveiden mukaan, esim. mustavalkokuvat) + webkokoiset kuvatiedostot esim. sosiaalisessa mediassa jaettavaksi.  Hintaan sisältyy kuvausten suunnittelu puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäkuvat 15€/kpl.

Studiotilani sijaitsee omakotitalossa Valkeakosken Roukon kaupunginosassa. Kodinomaisessa tilassa on helppo toimia lasten kanssa. Kuvausrekvisiittaa kuten jakkaroita, taljoja, taaperokärryt jne. on käytössä runsaasti. Voit tuoda myös omia tärkeitä tavaroita mukanasi, mikäli haluat niitä kuviin (esim. lapsen rakkain lelu). Huom. kotonamme asuu myös lapsirakkaita kissoja, joten en voi taata allergiavapaita kuvausolosuhteita studiolla. Tällöin suosittelen kuvausta muussa miljöössä.

Hinta 90€ (sis. alv 24%)

Vauvakuvaus

vauvakuvaus_photo_kotro

Vastasyntyneen tai pienen vauvan (0-6 kk) kuvaus sisältää kuvaukset kotistudiollani. Kuvausaika n. 45 min.

Vastasyntyneen kuvaus kannattaa toteuttaa vauvan ollessa n. 5-14 vrk ikäinen. Hieman vanhemman vauvan kohdalla kuvaukset kannattaa tehdä, kun vauva osaa jo kannatella päätään ja vauvaa voi kuvata esim. tämän ollessa mahallaan.

Hinta sisältää 5 painolaatuista digitaalista kuvaa (sis. sävyversiot toiveiden mukaan, esim. mustavalkokuvat) + webkokoiset kuvatiedostot esim. sosiaalisessa mediassa jaettavaksi.  Hintaan sisältyy kuvausten suunnittelu puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäkuvat 15€/kpl.

Studiotilani sijaitsee omakotitalossa Valkeakosken Roukon kaupunginosassa. Kodinomaisessa tilassa on helppo toimia lasten kanssa. Kahden lapsen äitinä pystyn avustamaan vauvan asettelussa enkä pelkää pieniä pukluja tai muita vahinkoja. Vauvakuvauksissa edetään vauvantahtisesti. Käytössä on mm. hoitopöytä, ja imettäminen kesken kuvausten on mahdollista.

Kuvausrekvisiittaa kuten koreja, vilttejä ja taljoja on valmiina studiolla. Taustavaihtoehtoina voidaan käyttää yksivärisiä taustoja, tai vauvakuvaukseen sopivia kuvallisia taustoja (esim. lila ”orvokit”, ruskeasävyinen ”ruusut” jne.). Mallikuvia taustoista saat pyynnöstä suunnitteluvaiheessa. Vauvalle voi ottaa mukaan 1-2 vaatekertaa, tai vauvaa voidaan kuvata nakuna/vaippasillaan. Asusteita kuten hiuspantoja tai myssyjä ei löydy studiolta, joten niitä on hyvä ottaa itse mukaan mikäli kuviin niitä toivotaan. Muuta tavaraa tai rekvisiittaa kuten rakkaita leluja voi myös tuoda mukana.  Huom. kotonamme asuu myös lapsirakkaita kissoja, joten en voi taata allergiavapaita kuvausolosuhteita studiolla. Tällöin suosittelen kuvausta esim. kotonanne. Kotikuvausten hinta sovitaan erikseen.

Hinta 119€ (sis. alv 24%)

Perhekuvaus

perhe_åke_web-8

Perhekuvaus sisältää koko perheen yhteiskuvaukset valitsemassanne miljöössä tai kotistudiollani. Perheenjäseniä voidaan kuvata yhdessä ja erikseen, ja ottaa näin samalla kerralla lapsista yksilökuvat ja sisaruskuvat, sekä perhepotretti. Kuvausaika 60 min.

Hinta sisältää 10 painolaatuista digitaalista kuvaa (sis. sävyversiot toiveiden mukaan, esim. mustavalkokuvat) + webkokoiset kuvatiedostot esim. sosiaalisessa mediassa jaettavaksi. Hintaan sisältyy kuvausten suunnittelu puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäkuvat 15€/kpl.

Studiotilani sijaitsee omakotitalossa Valkeakosken Roukon kaupunginosassa. Kodinomaisessa tilassa on helppo toimia lasten kanssa. Kuvausrekvisiittaa on käytössä runsaasti. Voit tuoda myös omia tärkeitä tavaroita mukanasi, mikäli haluat niitä kuviin (esim. lapsen rakkain lelu). Huom. kotonamme asuu myös lapsirakkaita kissoja, joten en voi taata allergiavapaita kuvausolosuhteita studiolla. Tällöin suosittelen kuvausta muussa miljöössä.

Hinta 150 € (sis. alv 24%)

Tarjoan MLL:n jäsenille jäsenetuna -10% lapsi- ja perhekuvausten hinnoista.