Hinnasto

Yksityisille

2021

Hinnat sisältävät alv 24% ja miljöökuvausten matkakulut Valkeakosken alueella.

Jos et löydä toivomuksiesi mukaista valmista kuvauspakettia, laitathan viestiä ja sovitaan yhdessä juuri teille sopivat kuvaukset.

Muotokuvaus 30 min 150 €
Yhden henkilön lyhyt muotokuvaus studiolla tai miljöössä. Esim. lapsikuvaus, 1-vuotiskuvaus, muotokuvaus, vanhojen päivän kuva, ylioppilaskuvaus, valmistujaiskuvaus, rippikuvaus, CV-kuvaus jne. Sisältää 5 digitaalista kuvaa. Kuvausaika n. 30 min.

Muotokuvaus 60 min 300
Yhden tai useamman henkilön laajempi muotokuvauspaketti. Esim. perhekuvaus, (perhepotretit ja lapsi- tai sisaruskuvat samalla kertaa), vauvakuvaus, raskausajan valokuvaus, boudoirkuvaus, kihlajaiskuvaus, parikuvaus, lemmikkikuvaus, jne. Sisältää 10 digitaalista kuvaa. Kuvaukset studiolla tai miljöössä. Kuvausaika n. 60 min.

 

Hääkuvaus & tapahtuma- ja juhlakuvaus

Hinnat 2021 (huom. hääkuvaukset vuodelle 2022 vain tarjouksen perusteella)

Hääpotretit 400 €
Hääpotrettikuvauksen kesto n. 60 min.  Sisältää n. 20-30 valmista kuvaa, jotka saatte valita laajasta vedosgalleriasta. Kuvaukset studiolla Valkeakoskella tai valitsemassanne miljöössä.

Hääpotretit & vihkitilaisuuden kuvaus 600 €
Vihkitilaisuuden kuvaus ja hääpotrettikuvaus ennen tai jälkeen vihkimisen. Kokonaiskuvausaika n. 2-3 h. Sisältää valmiita hääpotretteja n. 20-30 kuvaa, sekä vihkitilaisuudesta n. 50-80 kuvaa.

Dokumentaarinen hääkuvaus ja hääjuhlan kuvaus alk. 150 €/h
Toiveidenne mukainen kuvauspaketti joka voi sisältää esim. hääparin valmistautumisen kuvausta, first look -kuvat, hääpotretit, vihkimisen kuvauksen, sekä hääjuhlan kuvausta haluamanne ajan, ja tietenkin hääseurueen ryhmäkuvat. Laita viestiä ja kerro toiveesi kuvattavan tapahtuman, sijainnin ja tilaisuuden keston suhteen, niin teen tarjouksen hääpäivänne kuvauksen kokonaishinnasta matkakuluineen.

Hautajaiskuvaus
Kuvaan siunaustilaisuudet kunnioittavalla ja huomaavaisella otteella. Myös muistotilaisuuden kuvaus toiveidenne mukaan. Kuvauksen hinta lasketaan aina tapauskohtaisesti sijainnin ja kuvauksen keston perusteella.

Muut perhejuhlat
Kuvaan mielelläni myös esimerkiksi kastejuhlat, nimiäisjuhlat, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaisjuhlat, syntymäpäivät tai minkä tahansa muun merkkipäivän elämässänne. Tärkeä juhla kannattaa tallentaa itselle ja jälkipolville muistoihin kauniiden valokuvien avulla. Pyydä tarjous juuri sinun juhliisi sopivasta kuvauspaketista!

Kuvien toimitus

Muotokuvausten sekä lapsi- ja perhekuvausten kohdalla saatte valita haluamanne kuvat vedosgalleriasta, johon lähetän linkin mahdollisimman pian kuvausten jälkeen, tyypillisesti 1 vkon kuluessa kuvauspäivästä. Vedokset ovat kuvaussessionne kaikki onnistuneet otokset, joista on säädetty alustavasti kuvan valotusta, rajausta, värilämpötilaa ja kontrastia.

Valitsemanne kuvat käsittelen lopulliseen muotoonsa. Tarkistan vielä edellämainitut kuvan valoon ja värisävyyn liittyvät ominaisuudet. Lisäksi poistan henkilökuvista häiritsevät roskat tai taustan epätasaisuudet, ja esimerkiksi räät tai naarmut lapsen kasvoilta. Kuvankäsittelyssä pyrin siihen, että ihmiset eivät näytä vahanukeilta, vaan ihon luonnolliset ominaisuudet saavat näkyä, niinpä poistan kuvasta vain sen estetiikkaa suuresti häiritsevät elementit.

Valmiit kuvat toimitan digitaalisina tiedostoina jpeg-muodossa latauslinkin kautta noin viikon kuluessa siitä, kun olen saanut tietooni valitsemanne kuvat. Saatte sekä täysikokoiset, kuvatuotteiden tulostukseen ja painatukseen sopivat tiedostot, että web- ja some-käyttöön sopivat pienennetyt tiedostot, joissa on myös kuvaajan vesileima. Kuvat on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöönne, ja niistä saa vapaasti teettää haluamansa määrän kuvatuotteita haluammallaan palveluntarjoajalla. Kuvia ei saa luovuttaa tai myydä eteenpäin kaupalliseen käyttöön.

Hääkuvien tai muiden juhlatapahtumien kuvien toimitus tapahtuu n. 2 viikon sisään kuvauspäivästä (tai sopimuksen mukaan). Hääkuvausten yksityiskohdat sovitaan aina hääparin kanssa erikseen suunnittelupalaverissa tai sähköpostitse. Tyypillisesti häiden tai muiden tapahtumien kuvauksista kertyy n. 50 valmista kuvaa per kuvaustunti. Saatte kuvamäärästä arvion tarjouksen yhteydessä. Lopullinen kuvamäärä määräytyy aina tapauskohtaisesti. Häiden ja muiden tapahtumien dokumentaarisessa kuvauksessa valitsen päivän aikana otetuista sadoista tai tuhansista kuvista parhaat otokset, ja rakennan niistä tärkeää päiväänne parhaalla tavalla kuvastavan kuvatarinan.

Julkaisen ottamiani kuvia referenssinä kotisivuillani ja some-kanavissani, ellemme sovi asiasta toisin. Jos kuvienne julkaisemiseen on mitään esteitä, pyydän mainitsemaan siitä kuvausta sovittaessa tai viimeistään kuvien toimituksen yhteydessä.

 

Yrityksille & yhteisöille

Yrityksille ja yhteisöille tarjoan ammattitaidolla toteutettuna ja yrityksen tarpeisiin räätälöitynä henkilökuvausta, mainoskuvausta, tapahtumakuvausta, tuotekuvausta ja videotuotantoa. Esimerkiksi henkilöstökuvaukset on helppo järjestää vaikka yrityksen tiloissa pop up -studiovarusteillani.

Kuvausten hinta määräytyy työtuntien, kuvien määrän ja käyttöoikeuksien mukaan. Pyydä tarjous!

Tutustu yrityspalveluihini laajemmin niiden omalta sivulta tästä linkistä