Hinnasto

Yksityisille

Voimassa 6.1.2020 alkaen

Hinnat sisältävät alv 24% ja miljöökuvausten matkakulut Valkeakosken alueella. Lisäkuvat erillisen hinnaston mukaan.

Jos et löydä toivomuksiesi mukaista valmista kuvauspakettia, laitathan viestiä ja sovitaan yhdessä juuri teille sopivat kuvaukset.

Lapsikuvaus 100 €
Yhden lapsen muotokuvaus. Esim. puolivuotiskuvaus, 1-vuotiskuvaus jne.
Sisältää 4 digitaalista kuvaa. Kuvausaika n. 30 min, kuvaukset studiolla tai miljöössä.

Perhekuvaus 200 €
Perhepotretit ja lapsi- tai sisaruskuvat samalla kertaa. Myös esim. raskausajan valokuvaus.
Sisältää 8 digitaalista kuvaa. Kuvausaika n. 1 h, kuvaukset studiolla tai miljöössä.

Vastasyntyneen valokuvaus 250 €
Vastasyntyneen tai 1-3 kk ikäisen vauvan kuvaus, johon voi yhdistää perhe- ja sisaruskuvauksen. Kuvaukset etenevät vauvantahtisesti. Vastasyntyneen kuvaus onnistuu parhaiten 1-3 viikkoa vanhan vauvan kanssa, kun vauva vielä nukkuu paljon. Hieman vanhemman vauvan kanssa kuvaukset voi ajoittaa esim. siihen, kun vauva osaa jo nostaa päätään ollessaan mahallaan lattialla ja on alkanut jo seurustella ja hymyillä. Sisältää 10 digitaalista kuvaa. Kuvausaika n. 1,5 h, kuvaukset studiolla tai tarvittaessa kotonanne, mikäli liikkumiselle on asetettu rajoituksia esim. äidin tai vauvan kunnon vuoksi.

Muotokuvaus perus 100 €
Esim. vanhojen päivän kuva, ylioppilaskuva, valmistujaiskuva, rippikuva, CV-kuva, raskausajan muotokuva  jne. Yhden henkilön muotokuvaus studiolla tai miljöössä. Sisältää 4 digitaalista kuvaa. Kuvausaika n. 30 min.

Muotokuvaus laaja 200 €
Esim. vanhojen päivän kuva, ylioppilaskuva, valmistujaiskuva, rippikuva yhdistettynä perhepotretteihin, sisaruskuviin, kummikuviin. Myös esim. raskausajan valokuvaus yhdistettynä perhekuviin tai kuviin kumppanin kanssa, kihlajaiskuvaus, parikuvaus, lemmikkikuvaus, jne. Sisältää 8 digitaalista kuvaa. Kuvausaika n. 60 min.

Boudoirkuvaus 290 €
Intiimi kuvaussessio naisille tai pariskunnille. Sensuellit kuvat voimauttavat, kohottavat itsetuntoa ja rakentavat yhteyttä kumppaniin. Hääpareille tuttu myös huomenlahjakuvauksena. Kuvausaika n. 1,5-2 h, kuvaukset studiolla tai miljöössä. Sisältää valmiita kuvia n. 10-12.

Tapahtuma- ja juhlakuvaus

Hääkuvaus, hääpotretit, vihkiminen, hääjuhlan juhlakuvaus, siunaustilaisuus, muistotilaisuus, kastejuhla, nimiäisjuhla, rippijuhla, ylioppilasjuhla, valmistujaisjuhla, syntymäpäivät tai mikä tahansa muu merkkipäivä elämässäsi onkaan tapahtumassa, juhla kannattaa tallentaa itselle ja jälkipolville muistoihin kauniiden valokuvien avulla.

Juhlakuvausten hinta määräytyy kuvaustuntien ja kuvien määrän mukaan, pyydä tarjous juuri sinun juhliisi sopivasta paketista!

Esimerkkihintoja juhla- ja tapahtumakuvauksista:

Hääpotretit (kuvausaika n. 1 h) 250 €
Hääpotretit & vihkitilaisuuden kuvaus (kuvausaika n. 2 h) 450 €
Siunaustilaisuuden valokuvaus (kuvausaika n. 1 h) 250 €
Siunaustilaisuuden ja muistotilaisuuden valokuvaus (kuvausaika n. 2 h) 450 €

Dokumentaarinen hääkuvaus (ns. aamusta iltaan: hääparin valmistautuminen, first look -kuvat, vihkiminen, potretit, juhlakuvaus yöhön asti), hääjuhlan, ristiäisten, nimiäisten, hautajaisten tai muiden juhlatilaisuuksien kuvaus tuntiveloituksella alkaen 110€/h. Laita viestiä ja kerro toiveesi kuvattavan tapahtuman ja sen keston suhteen, niin teen tarjouksen kokonaishinnasta.

Kuvien toimitus

Saatte valita haluamanne kuvat vedosgalleriasta, johon lähetän linkin mahdollisimman pian kuvausten jälkeen, viimeistään 1 vkon kuluessa. Valitsemanne kuvat käsittelen lopulliseen muotoonsa. Valmiit kuvat toimitan digitaalisina tiedostoina jpeg-muodossa latauslinkin kautta noin viikon kuluessa siitä, kun olen saanut tietooni valitsemanne kuvat. Saatte sekä täysikokoiset, kuvatuotteiden tulostukseen ja painatukseen sopivat tiedostot, että web- ja some-käyttöön sopivat pienennetyt tiedostot, joissa on myös kuvaajan vesileima. Kuvat on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöönne, ja niistä saa vapaasti teettää haluamansa määrän kuvatuotteita haluammallaan palveluntarjoajalla. Kuvia ei saa luovuttaa tai myydä eteenpäin kaupalliseen käyttöön ilman kuvaajan lupaa.

Julkaisen ottamiani kuvia referenssinä kotisivuillani ja some-kanavissani, ellemme sovi asiasta toisin.

 

Yrityksille & yhteisöille

Yrityksille ja yhteisöille tarjoan ammattitaidolla toteutettuna ja yrityksen tarpeisiin räätälöitynä henkilökuvausta, mainoskuvausta, tapahtumakuvausta, tuotekuvausta ja videotuotantoa. Esimerkiksi henkilöstökuvaukset on helppo järjestää vaikka yrityksen tiloissa pop up -studiovarusteillani.

Kuvausten hinta määräytyy työtuntien, kuvien määrän ja käyttöoikeuksien mukaan. Pyydä tarjous!

Tutustu yrityspalveluihini laajemmin niiden omalta sivulta tästä linkistä